Tobat

Duh Gusti ingkang prakoso
kagungan isining ndonyo
sing gawe pesti lan jongko
kang paring adil lan mulyo

Duh Gusti ingkang kuwoso
nyipto bumi lan manungso
moho adil lan ngapuro
peparing ampun tobat kawulo

Duh Gusti Allah ya Robbi
pengeran kang Moho Suci
sembah sujud kagem Gusti
sholawat kagem sang nabi

Manungso podo elingo
neng ndonyo namung sedhelo
siro kabeh kebak doso
enggal-enggal mertobato

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: